Dark Mansion Tarot
Taroteca studio

DESET POHÁRŮ

Tato karta představuje vyzrálou formu vztahů. Neznamená nic více, ani nic méně, než dokonalý rodinný život, nebo jeho prvky – bezpečné, příjemné místo k bydlení, lidé – přátelé a rodina, s nimiž sdílíte život.

Vypovídá o tom, že máte kolem sebe lidi, s nimiž se můžete dělit o své radosti a kteří vám pomáhají, když máte starosti. Prostě půjde o období radosti a spokojenosti. Mezi vámi a nejbližším okolím bude fungovat vřelá komunikace, plány se vyplní víc než dobře, život bude harmonický. Přesto se s touto kartou může dostavit nespokojenost, pramenící z nudy, přílišných a nereálných očekávání. Dosažení cíle, když nový chybí, není jednoduché – lidská přirozenost potřebuje nové cíle a touhy, jsou hnacím motorem života. Hledejme si je aktivně, trvale šťastným se člověk nestane sám od sebe.

Co můžete udělat pro dobrý vývoj událostí: Snažte se využít pozitivní energie. Usilovně pracujte na dosažení klidu. Milujte toho, kdo jde s vámi, a řešte všechny problémy. Pěstujte přátelské a láskyplné vztahy se svým okolím. Snažte se o maximální pospolitost.

Co byste dělat neměli: Vyvarujte se nespokojenosti z toho, že už máte, co jste chtěli. Pocitu nudy po dosažení cíle. Neúcty k tomu, co máte, a hledání nového cíle z pouhé omrzelosti nebo rozmaru.

Ve vztazích: Vztahy dojdou naplnění. Pravděpodobné je dosažení domácího štěstí, tedy uzavření manželství a zbudování rodinného krbu. Tato karta je příslibem slunných, láskyplných dnů, dlouhého společného života, hlubokých citů. Pozor na promítání osobních problémů na partnera!

Ve financích a práci: Tato karta naznačuje, že v této fázi věnujete více pozornosti citovému naplnění než finanční stabilitě. Pevné finanční zázemí vám však dovoluje užívat si života. Období je ale vhodné i pro změnu zaměstnání, dokonce i samotného oboru.

Ve zdraví: Desítka pohárů je potvrzením dobrého zdravotního stavu. Přátelé a rodina jsou vám oporou. Daří se vám udržovat v rovnováze práci a hraní si.  Mnoho zdrojů lásky a citového obohacení se spojuje, abyste mohli být vyrovnaní a prožívali naplnění.